HiTech Milani Holographic + Elixir + CR

HiTech Milani este oja vedetă pentru acest început de săptămână. Aceasta face parte din colecția Holographic și am combinat-o cu încă două oje verzi, deosebite:

Milani Holograhic Hi- Tech

CR Cairou nr. 16

Elixir 60 fast dry nr. 198

Oja Milani are mii se particule sclipitoare multicolore, care se văd incredibil în lumina soarelui. Din păcate, au fost necesare trei straturi de ojă pentru a fi cât de cât opacă. Pe celelalte două: CR și Elixir, le-am aplicat în două straturi. Cea CR este texturată, iar cealaltă are particule mari de glitter și flakies.

Pentru a fi în ton cu anotimpul, am folosit water decals cu floricele doar pe o unghie, pentru a lăsa frumusețea ojelor folosite, la vedere.

Verdele este culoarea mea preferată și îmi place foarte mult rezultatul final. Voi ați purta această manichiură?

  • Nu sunt fan al nuantei de verde, insa imi place extrem de mult ce ti-a iesit. In maaterie de unghii, preferata mea este pudra holografica. Am gasit-o pe ebay la circa 1$ si face o treaba super (si rezista pana la 2 saptamani, chiar mai mult).

  • Foarte frumos le-ai combinat 🙂

  • imi place verdele, desi nu port prea des pe unghii. mai mult iarna, de sarbatori. vara prefer verdele menta, deschis, pastel. imi plac ojele texturate cairuo maxim, dar la mine nu rezista prea mult – gen maxim o zi 🙁

  • Imi place foarte mult culoarea verde: am haine, oje si pantofi de culoare verde, in diferite nuante. Manichiura este superba si as purta-o mereu, daca ar avea cine sa mi-o faca asa de frumos ca in poza ta 🙂

  • Ana?

    Superba manichiura ?

  • Nenciu Mirela

    Ador verdele! Superbe unghiutze!