Colour Pop Out and About Lip Bundle

Colour Pop este o firmă de cosmetice ce a luat mare amploare în ultima vreme, datorită calității bune a produselor și a prețurilor acceptabile. Pentru USA… la noi costă foarte mult transportul până în România, dar la comenzile de peste 50$, acesta este gratuit.

Am fost tare curioasă de rujurilor lor lichide și m-am decis la un set: Out and About Lip Bundle, care costă 15$. Comanda a ajuns cam în două luni jumătate, la poșta vamală.

Îmi pare rău că nu am apucat să fac o poza și la cutia în care au venit produsele. Era tare drăguță și colorată în interior.

Am ales nuanțe normale, obișnuite, pentru a fi purtate zi de zi.

Am auzit multe lucruri bune despre aceste rujuri, dar până nu le-am simțit pe buzele mele, nu am fost convinsă de review-uri. Prima impresie? Sunt geniale! Le ador!

Swatch-urile de pe site sunt acestea și sunt foarte aproape de adevăr ( însă contează foarte mult și culoarea buzelor naturale).

Viper: Ultra Matte Lip; true dusty rose

Times Square: Ultra Matte Lip; muted pink beige

Baracuda: Ultra Satin Lip; warm deepened rose

 

Baracuda:

L-am purtat aici:

Habar n-aveam ce înseamna gama Ultra Satin și nici acum nu sunt chiar lămurită, dar important e că îmi place. Este un ruj mat, dar nu are chiar aspectul de mat. Deasemenea, este mai puțin rezistent și mai cremos decât cele Ultra Matte.

Viper:

Times Square:

Toate rujurile lichide Colour Pop sunt ușor de aplicat datorită pensulei. În mod normal folosesc un creion înainte de aplicarea rujului, dar pe acestea le-am testat fără și mi-am dat seama că nu am nevoie de creion de buze.

Baracuda rezistă câteva ore: 2-4, după care necesită o reaplicare.

Cele din gama Matte le-am purtat toata ziua la serviciu, asta însemnând aproape 13 ore. Ar fi prins bine o reaplicare, dar nu se vedea urât nici fără.

Ați folosit produse Colour Pop? Știu că sunt bune și fardurile, dar mă machiez cu fard prea rar pentru a face o investiție în ele. În schimb, rujuri cu siguranță îmi voi mai cumpăra!

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: