Colectia mea de huse pentru telefon

Dintotdeauna mi-au plăcut husele de telefon, pentru că îmi pot personaliza telefonul așa cum vreau, chiar dacă el are o culoare banala. De curând m-am hotărât să îmi schimb telefonul, dar mai amân puțin… de ce? Mai am câteva huse pentru acesta care trebuie să îmi vină + toate telefoanele astea noi sunt mari și nu prea îmi plac.

Dar pentru a fi în pas cu tehnologia, am hotărât ca în câteva luni să îmi cumpăr altul. Până atunci, trebuie să îmi schimb husele cât mai des pentru a le folosi pe toate. Hihi. Deocamdată am Samsung S5 Mini și husele pentru el sunt:

Huse telefon Samsung S5 mini

Prințesele:

Huse telefon Samsung S5 mini

Random:

Huse telefon Samsung S5 mini Huse telefon Samsung S5 mini

Pisicuțe:

Huse telefon Samsung S5 miniCele care sunt pe drum spre mine sunt tot cu diferite pisici.

Pentru că mi-au fost dragi, le-am păstrat și pe cele de la vechiul telefon:

Huse telefon Samsung S5 miniAm tot fost întrebată de unde îmi achiziționez husele. Toate sunt luate de pe siteurile internaționale ( aka China!) Aliexpress și Ebay. Am cumpărat o singură husă din magazin: cea cu pisici protecție spate- față, pentru că aveam telefonul abia cumpărat, fără folie și-am luat-o pentru protecție. Am dat 35 de lei, iar în următoare zi mi-am cumpărat online 5 huse de banii aștia. Majoritatea au costat între 1 și 3$, cea mai scumpă fiind cea cu Chanel, care a fost vreo 7$.

Deși aștept mult să vină coletele, între 2 și chiar 3-4 luni, prefer să aștept, decât să dau un preț de 6-7 ori mai mare din magazine.

Vouă vă place să aveți multe huse pentru telefon? Care dintre cele prezentate vă place cel mai mult?

 • Asta da colectie!

 • Sunt foarte faine husele !!!
  Si mie imi place sa schimb husa pentru telefon, dar sunt asa comoda la capitolul asta, de trag de o husa pana se deterioreaza :)).
  Acum mi s-a pus pata pe husele oglinda si am comandat 2 si nu a venit niciuna din lipsa de stoc. Mai astept.
  De pe site-urile internationale nu am prea luat…chiar daca husa e 5 lei, posta vamala nu am in oras si sa ajung in apropiere ma costa 30 lei motorina, deci nu e cine stie ce afacere buna pentru mine 😀

  • AndraKaterina

   Mulțumesc
   Aoleu..clar nu se merita asa. Eu am noroc c am vamala in oras

 • Eu am doar vreo sapte huse pentru telefon dar mai vreau sa-mi cumpar, toate husele tale sunt frumoase si deosebite asa ca nu ma pot hotari la un model anume 🙂

  • AndraKaterina

   Mulțumesc!
   Spor la cat mai multe