Colectia mea de huse pentru telefon

Dintotdeauna mi-au plăcut husele de telefon, pentru că îmi pot personaliza telefonul așa cum vreau, chiar dacă el are o culoare banala. De curând m-am hotărât să îmi schimb telefonul, dar mai amân puțin… de ce? Mai am câteva huse pentru acesta care trebuie să îmi vină + toate telefoanele astea noi sunt mari și nu prea îmi plac.

Dar pentru a fi în pas cu tehnologia, am hotărât ca în câteva luni să îmi cumpăr altul. Până atunci, trebuie să îmi schimb husele cât mai des pentru a le folosi pe toate. Hihi. Deocamdată am Samsung S5 Mini și husele pentru el sunt:

Huse telefon Samsung S5 mini

Prințesele:

Huse telefon Samsung S5 mini

Random:

Huse telefon Samsung S5 mini Huse telefon Samsung S5 mini

Pisicuțe:

Huse telefon Samsung S5 miniCele care sunt pe drum spre mine sunt tot cu diferite pisici.

Pentru că mi-au fost dragi, le-am păstrat și pe cele de la vechiul telefon:

Huse telefon Samsung S5 miniAm tot fost întrebată de unde îmi achiziționez husele. Toate sunt luate de pe siteurile internaționale ( aka China!) Aliexpress și Ebay. Am cumpărat o singură husă din magazin: cea cu pisici protecție spate- față, pentru că aveam telefonul abia cumpărat, fără folie și-am luat-o pentru protecție. Am dat 35 de lei, iar în următoare zi mi-am cumpărat online 5 huse de banii aștia. Majoritatea au costat între 1 și 3$, cea mai scumpă fiind cea cu Chanel, care a fost vreo 7$.

Deși aștept mult să vină coletele, între 2 și chiar 3-4 luni, prefer să aștept, decât să dau un preț de 6-7 ori mai mare din magazine.

Vouă vă place să aveți multe huse pentru telefon? Care dintre cele prezentate vă place cel mai mult?

5 thoughts on “Colectia mea de huse pentru telefon

  1. Sunt foarte faine husele !!!
    Si mie imi place sa schimb husa pentru telefon, dar sunt asa comoda la capitolul asta, de trag de o husa pana se deterioreaza :)).
    Acum mi s-a pus pata pe husele oglinda si am comandat 2 si nu a venit niciuna din lipsa de stoc. Mai astept.
    De pe site-urile internationale nu am prea luat…chiar daca husa e 5 lei, posta vamala nu am in oras si sa ajung in apropiere ma costa 30 lei motorina, deci nu e cine stie ce afacere buna pentru mine 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *