Colectia mea de huse pentru telefon

Dintotdeauna mi-au plăcut husele de telefon, pentru că îmi pot personaliza telefonul așa cum vreau, chiar dacă el are o culoare banala. De curând m-am hotărât să îmi schimb telefonul, dar mai amân puțin… de ce? Mai am câteva huse pentru acesta care trebuie să îmi vină + toate telefoanele astea noi sunt mari și nu prea îmi plac.

Dar pentru a fi în pas cu tehnologia, am hotărât ca în câteva luni să îmi cumpăr altul. Până atunci, trebuie să îmi schimb husele cât mai des pentru a le folosi pe toate. Hihi. Deocamdată am Samsung S5 Mini și husele pentru el sunt:

Huse telefon Samsung S5 mini

Prințesele:

Huse telefon Samsung S5 mini

Random:

Huse telefon Samsung S5 mini Huse telefon Samsung S5 mini

Pisicuțe:

Huse telefon Samsung S5 miniCele care sunt pe drum spre mine sunt tot cu diferite pisici.

Pentru că mi-au fost dragi, le-am păstrat și pe cele de la vechiul telefon:

Huse telefon Samsung S5 miniAm tot fost întrebată de unde îmi achiziționez husele. Toate sunt luate de pe siteurile internaționale ( aka China!) Aliexpress și Ebay. Am cumpărat o singură husă din magazin: cea cu pisici protecție spate- față, pentru că aveam telefonul abia cumpărat, fără folie și-am luat-o pentru protecție. Am dat 35 de lei, iar în următoare zi mi-am cumpărat online 5 huse de banii aștia. Majoritatea au costat între 1 și 3$, cea mai scumpă fiind cea cu Chanel, care a fost vreo 7$.

Deși aștept mult să vină coletele, între 2 și chiar 3-4 luni, prefer să aștept, decât să dau un preț de 6-7 ori mai mare din magazine.

Vouă vă place să aveți multe huse pentru telefon? Care dintre cele prezentate vă place cel mai mult?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: