LipMonthly de Septembrie este aici! E ciudat că primesc c-o întârziere de o lună și ceva beauty box-ul, dar încep să mă obișnuiesc.

Astăzi vă prezint ultimul portfard primit de la Lip Monthly, de care sunt cam… dezamăgită. În primul rând, am găsit în el 3 produse de buze și unul de unghii. Și mi-aș dori să primesc doar produse pentru buze!

lipmonthly Încep să vă prezint primul produs, care este singurul care îmi place și pe care îl voi folosi:

Starlooks Lip Crayon ( 19$)

lipmonthly3Este un creion de buze cremos, cu o nuanță de mov deschis- puternic. Ador movul pe buze!

ModelCo Lip Liner ( 20$)

lipmonthly2Nu înteleg cum poate să coste aceste creion de buze atât de mult! Nu face absolut nimic. NIMIC!!! Nu se ia pe buze deloc! În schimb, pentru a nu începe a plânge din cauza proastei investiții, l-am folosit la ochi și acolo e ok.

JCat Lip Paint ( 4.99$)

lipmonthly1Văzusem la alte fete că au primit produsul ăsta în nuanțe superbe și eu m-am căpătat cu asta! WTF?! E degeaba!!! Ok… cică unele fete îl adoră, că pot modifica nuanțele rujurilor cu ajutorul lui și blabla. Nu, mulțumesc! Nu degeaba am 100 de rujuri: c-am toate nuanțele pe care le vreau și în niciun caz nu folosesc de tip gloss.

Shop NCLA Nail Wraps ( 11$)

lipmonthly4Eu urăsc stickerele astea, dar le voi dărui cu drag cuiva care le-ar folosi.

lipmonthly5LipMonthly costă 12.95$ pe lună- transport gratuit și vine la poșta vamală ( pentru cele din afara Bucureștiului)

Ce părere aveți despre produsele primite?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: