Produsele de ingrijire Cien- Lidl

Produsele Cien sunt produse marca Lidl și cu siguranță nu vă sunt străine. Lidl este super market-ul meu preferat: cumpăraturile mi le fac mai tot timpul acolo și niciodată nu ratez raionul de produse de îngrijire.

Astăzi vă prezint câteva din preferatele mele și produse primite în urma campaniei BuzzStore.

cien

cien-1

În topul meu se află cremele Cien, anti- rid: de zi și de noapte, Q10.

cien-2

 

Nu aveam mari așteptări, pentru prețul de doar 10 lei, chiar nu doream minuni, dar am rămas plăcut surprinsă pentru că acestea îmi catifelează pielea și o hidratează intens fără să consum mult produs.

Crema de mâini, la fel, hidratează și catifelează intens pielea mâinilor. Știți cât de importantă este hidratrarea pentru mine: în special pentru unghii, iar această cremă mă mulțumește pe deplin.

cien-3Iar pentru hidratarea întregului corp, vine în ajutorul nostru crema- ulei de duș:

cien-4

Alaturi de aceste produse, am primit si 10 mostre de crema Cien, pe care le-am impartit prietenelor mele. Au fost foarte incantate!

Tot din Lidl îmi achiziționez și dischetele demachiante: sunt foarte ieftine și foarte bune și foarte multe! : haha :

Pentru serile în care nu folosesc apa micelară, folosesc demachiantul lor sub formă de cremă, care își face treaba eficient.

cien-5Și… spre final: gelurile de duș Cien sunt printre preferatele mele ever, pentru că se găsesc în diferite combinații de arome. Momentan îl folosesc pe cel sub formă de spumă și e yaammy.

cien-6Descoperiți și voi gama Cien cu un click AICI!

Care sunt produsele voastre preferate din Lidl?

#buzzcien #damiunpont #protejamfrumusetea