LipMonthly- August 2016

LipMonthly este un proiect gen beauty box, doar că în loc de cutiuță, se primește un portfard. Coletul vine din America și primiți 4- 5 produse pentru buze și câteodată, un produs de beauty.

Lip Monthly costă 12.95$, iar la prima comanda aveți reducere de 50%! Transportul este gratuit, iar comanda vine în aproximativ 3 săptămâni, din America.

Ce am primit în portfardul lunii August?

lipmonthlylipmonthly-5

4 produse pentru buze + portfardul.

Hikari Cosmetics Lip and Cheek Tint ( 15$)

– acesta este un stick ce poate fi folosit pentru buze ca ruj, sau pentru obraji ca blush. Nuanța este un roșu puternic.

lipmonthly-4

Din păcate, nu îmi este potrivit. Pentru buze este prea gros, iar eu nu folosesc blush. Îl voi dărui cu drag la un giveaway viitor.

Manna Kadar Priming Lip Wand ( 24$)

lipmonthly-3– este un ruj tip creion, nuanța roșiatică- maronie, care pe buze este un maro deschis, apropiat de nude. Îmi place- este hidratant și perfect pentru a fi purtat când nu vrei să atragi atenția către buze.

Lord and Berry Lip Liner ( 10$)

lipmonthly-1– creionul acesta este preferatul meu din portfardul Lip Monthly! Este foarte pigmentat, nu usucă buzele și este rezistent. Jumătate de zi mi-a fost intact pe buze. Nuanța este maronie- mov și îmi place foarte mult.

Jelly Pong Pong Lip Butter in Hot Air Balloons ( 18.95$)

lipmonthly-2– este un balsam de buze cu o tentă de nuanță nude. Eu folosesc balsam de buze doar seara, în rest port culori. Ador ambalajul acestuia, dar nu îl voi păstra doar pentru asta. Prin urmare, va fi dăruit la un giveaway viitor.

Deși jumătate din produse îmi sunt potrivite, nu regret investiția și mi-am comandat în continuare pentru lunile Septembrie și Octombrie. Cea din Septembrie sper să îmi ajungă săptămâna viitoare.

Valoarea produselor depășește 50$, iar eu am platit doar aproape 7$, fiind la prima abonare.

Vă place acest gen de beauty bag?

Vă tentează să vă achiziționați LipMonthly?

 

 • Super, sa le folosesti cu placere, si eu m-am abonat <3

  • AndraKaterina

   multumesc! la feel :*

 • Imi plac ,sa le porti cu drag!

  • AndraKaterina

   multumesc!

 • Este o investitie tentanta de care vreau sa beneficiez si eu. Am sa vad care este procedura

 • Acuma sunt rinsă în mutri și chesti, dar clar de luna viitoare o comand și eu, mi si pare foarte mișto, abia așteptt să văd dacă bagă și rujuri lichide mate 😀

  • AndraKaterina

   Daa. Si eu as vrea rujurile mate, dar pana acum nu am văzut

 • cum nu prea folosesc produse pentru machiajul buzelor, nu cred sa fac prea curand o comanda aici.