Ce oje texturate purtam toamna?

A sosit toamna! Am ales pentru voi 5 oje texturate perfecte pentru a fi asortate cu anotimpul toamnei. De ce numai texturate? Pentru că așa mi-au venit la mână: după ce le-am ales mi-am dat seama că am luat oje numai din cutiile cu oje texturate și am lăsat așa, pentru ca săptămâna viitoare să vă prezint 5 oje normale.

Toate au fost aplicate într-un singur strat pe unghia falsă.

  1. Avon Magic Effects Molten Metal – Coppertoamnatoamna 9
  2. Astor Perfect Stay- Crystal Effect- Elegant Amethysttoamna 1 toamna 7

3. Avon StarDust- Polished Plum

toamna 3 toamna 5

4. O.P.I Liquid Sand- Honey Ryder

toamna 2 toamna 8

5. O.P.I Liquid Sand- Alcatraz Rocks

toamna 4 toamna 6Of, ce greu mi-a fost să aleg doar 5! Observ că le-am ales destul de asemănătoare: am omis un verde… sau un roșu: ar fi mers și aceste nuanțe.

Ojele texturate nu sunt ușor de purtat și clar nu pot fi purtate de către oricine. La început pot fi chiar enervante: unghiile se agață și se simt ciudat/ aspru la atingere. Mie însă chiar asta îmi place: să simt ojele cât mai texturate, cu particule cât mai mari de glitter. Am învățat cum să îmi folosesc mâinile fără să îmi agăț oja în păr ( asta e cea mai dificilă problemă) sau în haine.

Colecția Liquid Sand de la O.P.I  a fost premiera ojelor texturate și ojele lor rămân în topul preferatelor mele. Alături de ele, ojele texturate de la Avon sunt printre cele mai bune. Sunt pigmentate și rezistente și… un aspect foarte important: sunt foarte ieftine! La promoții le puteți găsi și la 10 lei, în condițiile în care o ojă O.P.I depășește ușor prețul de 50 de lei.

Vouă ce ojă, din cele prezentate, vă place cel mai mult? Eu, în mod normal, nu îmi fac manichiura în funcție de anotimp, dar parcă anumite oje sunt făcute special doar pentru anumite timpuri ale anului.

 

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: