BonPrix & Stradivarius OOTD

Din lipsă de timp nu am reușit să vă arăt mai multe ținute, deși am câteva de prezentat. Astăzi însă fac un sacrificiu pentru a vă arăta câteva noi achiziții.

bonprix 2

Tricou Stradivarius

Pantofi Sport BonPrix ( Kappa)

Geantă BonPrix

bonprix 5

Îmi doream foarte mult acest tricou, însă nu era disponibil în niciun magazin Stradivarius. Dar am descoperit că au magazin online și mi-am comandat ce am vrut cu livrarea gratuită în magazin. În 4 zile am avut tricoul mult dorit!

bonprix 3

Când am intrat la secțiunea de genți BonPrix mi-a sărit imediat în ochi această gentuță cu bufnițe. Știți cât de mult îmi plac bufnițele și bineînțeles că nu i-am rezistat! Este o geantă comodă, potrivită pentru orice ținută ( atât timp cât nu e prea elegantă). Materialul e rezistent, plăcut și e încăpătoare pentru toate chestiile pe care le car zilnic după mine.

bonprix 4Cu pantofii sport Kappa a fost la fel: dragoste la prima vedere. Mi-au plăcut foarte mult imprimeul și talpa groasă. Am făcut o alegere potrivită pentru că îmi vin perfect ( deci se potrivesc mărimile) și sunt foarte comozi. Sigur voi abuza de ei când se va răci afară.

bonprix

Ce element al acestei ținute vă place cel mai mult?

You can find similar items on www.stylewe.com and make a great outfit too!

Beautiful clothes for THANKSGIVING DAY and for any occasion you want.

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: