Tinuta de vara turcoaz

Astăzi vă prezint o ținută all turcoaz! De foarte mult timp nu am mai făcut un articol de tip OOTD și mi-am impus să vă arăt ultimele mele achiziții, pentru că s-au adunat câteva pe care nu am apucat să le prezint pe blog.

Nu sunt adepta outfiturilor într-o singură culoare, dar am simțit nevoia de a fi toată turcoaz: o culoare atât de veselă și jucăușă!

turcoaz1

Tricou BonPrix

Fustă DressLink

Accesorii DressLink

turcoaz 3Topuri BonPrix găsim cu sutele, dar acesta mi-a plăcut în mod deosebit datorită culorii și a modelului cu umeri goi. Deși nu se observă, acesta este lung și poate fi transformat cu succes într-o rochiță scurtă de plajă. Materialul este lejer și comod, perfect pentru vară.

turcoazDe mult timp mi-am dorit o fustiță din aceasta: ca de prințesa, cum a numit-o sora mea. Fiind mică de înălțime, nu știam cât de bine mi s-ar potrivi. Dar am decis că îmi place și că o voi purta indiferent de standardele modei. Data viitoare o port cu teniși, clar! Pe site mai găsim variante pe negru, roz, alb și bej. Recunosc, sunt curioasă de acest model pe negru.

turcoaz 2Close up accesorii argintii:

turcoaz 4Ce element din această ținută vă place cel mai mult?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: