Wow Tea Detox

Cred că nu există persoană care să nu fi auzit de Wow Tea, care este în mare vogă acum printre toate femeile: obișnuite, beauty bloggers, vedete- toate sunt iubitoare de Wow Tea. Inclusiv eu!

În general, îmi fac ceaiul dimineață și îl consum la serviciu cu 20-30 minute înainte de masă. Îl beau atât cald, cât și rece. Nu adaug zahar pentru că are deja un gust deosebit, ce nu necesită îndulcit.

wow tea 3 wow tea 4

Acest ceai nu este unul de slăbit! Însă, combinat cu o alimentație și un stil de viață sănătos, contribuie la pierdea kilogramelor. Eu mă chinui în ultimul timp să slăbesc puțin: mănânc mult mai puține dulciuri și fac mișcare și sport. Am reușit cât de cât, dar sper să ajung unde mi-am propus cât de curând. Pentru asta, cu siguranță m-ar ajuta și Wow Tea Apetite Killer. Hehe.

Dar ce este acest Wow Tea Detox?

wow tea 5

WOW TEA își datorează succesul plantelor, ingredientele fiind 100% naturale. Promovam un stil de viata activ si sanatos. Ingredientele acestuia fiind atent selectate sa faciliteaze procesele importante ale organismului avand ca scop detoxifierea acestuia, eliminarea toxinelor si a surplusurilor de grasime.

Contine in jur de 700 compusi activi din care fac parte numeroase vitamine (A, C, E, P), proteine, antioxidanti, acid galic, glucide complexe, micro si macro-elemente, magneziu, mangan, potasiu, fosfor, fluor, zinc si arome. Pu-erh este un elixir pentru organism, numit si ,,tonicul minune”. Astfel, ajuta organismul sa scape de substanțele toxice (toxine) și procesul de digestie este facilitat. Datorita capacitatilor sale, acest ceai este foarte popular și este unul dintre cele mai eficiente produse pentru pierderea în greutate.

Cum slăbește?

  • accelereaza metabolismul, ajuta digestia si descompune grasimile;

  • elimina toxinele din organism;

  • imbunatateste metabolismul;

  • prin continutul de substante antioxidante ajuta in prevenirea imbatranirii premature a organismului;

  • contribuie la accelerarea secreției de bilă și activează funcționarea vezicii biliare;

  • sintetizeaza colesterolul in corp, ajuta la scaderea nivelului acestuia;

  • are efect calmat, ajuta la calmarea si vindecarea unor dureri minore;

  • ajuta la normalizarea procesului digestiv

 

 

wow tea 2Pe site-ul WowTea.ro găsiți tipurile de ceai precizate: Detox și Apetite Killer, cât și sticluțe în care vă puteți pune ceai sau vă puteți face o combinație delicioasă de fructe. Eu mor dupa Sticla Fitness Detox și cea Wow Tea și sper să am măcar una dintre ele în curând!

Le găsiți la reducere și astăzi, folosind codul  TRANSPORT682, aveți reducere la transport 50%!

wow tea 6Voi ați încercat produsele Wow Tea?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: