Avon Gel Shine Emerald City + Nails Inc Blossom

Gel Shine se numește noua colecție Avon, pe care am dorit să o testez imediat ce a apărut, însă cum am avut unghiile minuscule, am așteptat până au crescut să pot face un swatch frumos. Deocamdată mi-am cumpărat două nuanțe și încep prin a vă prezenta Avon Gel Shine Emerald City:

gel shineAceastă ojă este incredibilă! A necesitat un singur strat pentru a acoperi perfect unghia și s-a uscat super repede. E OMG! Presimt că îmi voi lua multe nuanțe din această colecție. Cât despre luciu ce-l promite, acesta există, dar pentru mine acest aspect nu este foarte important pentru că folosesc top coat tot timpul. ( PS: Există și top coat în această colecție Avon )

M-a impresionat formula ojei, dar nu am rezistat să o las atât de simplă pe unghii, astfel că am apelat la un glitter multi- color, în nuanțe pastel: Nails Inc Blossom- Convent Garden Mews.

gel shine 2Am aplicat lacul de unghii în două straturi pentru o mai mare densitate a particulelor colorate. Pensula este foarte lată, acoperă perfect unghia. S-a uscat repede și mi-am transformat unghiuțele dintr-o manichiură simplă, într-una de vară.

gel shine 3

gel shine 4Voi ați încercat noile oje Avon? Vă tentează?

10 thoughts on “Avon Gel Shine Emerald City + Nails Inc Blossom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *