BornPrettyStore Mirror Nail Polish

Astăzi vă prezint BornPrettyStore Mirror Nail Polish, o ojă cu efect de oglindă. Este cea mai apropiată ojă care chiar dă efectul de mirror dintre toate pe care le-am văzut, însă eu nu am putut să o folosesc și să o surprind la înalta ei minunăție.

În primul rând, nu se folosește ca o ojă normală. BornPrettyStore Mirror Nail Polish conține de fapt două sticluțe: una de ojă și una de un base/ top coat special ce trebuie folosit înainte și după aplicarea ojei.

mirror bpsPrimul pas este aplicarea lacului ,, top coat” care trebuie lăsat să se usuce foarte bine ( dar care se usucă incredibil de greu), după care se aplică oja. Eu nu am aplicat top coat-ul și după ojă pentru că am încercat la o unghie și mie mi s-a părut că a diminuat efectul, în loc să îl accentueze.

000_0004

La mine efectul de mirror nu a ieșit perfect pentru că mi-am pierdut răbdarea și am repetat aplicările la câteva unghii din cauza faptului că atât base/ top coat-ul, cât și oja se usucă super greu, ceea ce a dus la câte failuri pentru că nu erau uscate bine unghiile înainte de ojă.

000_0007

Acest tip de ojă nu rezistă, se poate purta o zi- două.

Ați încerca BornPrettyStore Mirror Nail Polish? Dacă dați click pe link, puteți vedea poze ale altor fete cărora le-a ieșit super efectul!

Iar dacă vă doriți și voi această ojă, folosind următorul cod aveți reducere de 10%:

BPS

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: