Manichiuri de Valentine’s Day cu oje Mi- Ny

Continuăm cu unghiuțe îndrăgostite! Astăzi v-am pregătit manichiuri de Valentine’s Day cu oje Mi- Ny. Nu ați auzit de ojele Mi- Ny? O pasionată de oje cu siguranță a auzit de acest brand italienesc cunoscut pentru calitatea produselor destinate unghiilor și pentru ojele lor care nu conțin toluen, formaldehide, dibutylphthalate (DBP) sau alte substanțe toxice.

Ojele Mi- Ny se găsesc în magazinul fizic din Palas Mall Iași, care este la etajul superior.  Găsiți produsele pe pagina oficială de Facebook, unde le puteți comanda dacă nu sunteți din Iași.

Când am intrat în magazin, m-am simțit în Rai! Tot felul de oje: de la nuanțe clasice, la ojele speciale de care sunt îndrăgostită: holografice, texturate, cu sclipici, sidefate, mate, lucioase, etc.

miny

Am ales să realizez două manichiuri simple, pentru fetele ce doresc să aibă unghiuțe îndrăgostite, dar care nu au talent la pictat. Modelele mele sunt potrivite pentru oricine care deține oje și o simplă scobitoare:

mi nyOjele folosite sunt: Mi-Ny Holographic Touch- Violet, Mi-Ny Glam Lacquer- Cocktail Time și Mi-Ny Glam Lacquer- Klimt.

oje minyToate cele trei oje Mi-Ny au fost aplicate în două straturi subțiri și s-au uscat incredibil de repede. Cât de repede? După 5 minute m-am apucat de făcut curățenie generală în casă și unghiile mele au rămas impecabile. Nu am folosit top- coat tocmai pentru a le testa rezistența și au trecut testul cu brio.

Cel mai mult iubesc oja holografică, care intră pe locul 1 în topul ojelor holo! Efectul este incredibil!

Ca de obicei, am făcut un scurt video pentru a vă arăta minunăția de ojă Mi-Ny Holographic Touch- Violet. Click HD pentru o mai bună vizualizare!

Din păcate tremur foarte tare și nu am putut să realizez modele cum mi-aș fi dorit…

000_0007 000_0011Ați auzit/ folosit ojele Mi-Ny? Care dintre cele două manichiuri prezentate vă place cel mai mult?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: