În ultima vreme a fost isterie cu produsele Ziaja. Pe facebook ( pagina oficială: Face Bucharest ce promovează Ziaja) , pe bloguri, sunt lăudate aceste produse, astfel că a trebuit să încep să le testez și eu pentru a confirma calitatea lor.

Ziaja este o firmă de cosmetice ce vine din Polonia, ce a luat naștere acum peste 25 de ani. Fondatorii acestui brand sunt farmaciști și au o vastă experiență în lumea cosmeticii. Pentru calitatea ridicată a produselor, sunt folosite ingrediente naturale. Prețurile sunt accesibile, iar produsele Ziaja pot fi găsite în farmacii, cât și pe unele site-uri online.

Ce am testat eu?

000_0016Cremă hidratantă de zi cu proteine din lapte de capră și vitamine- 

pentru ten uscat cu tendințe de ridare

000_0019

De la prima utilizare m-am îndrăgostit. Chiar mă plângeam că mi se termină serul de care nu mai pot face rost și mă gândeam ce altceva îmi va mai face tenul atât de fin. Am găsit acel ceva în această cremă! După utilizarea acestei creme, tenul devine extraordinar de fin și catifelat. A sărit în top 1 și cu siguranță va rămâne preferata mea și pe viitor.

Complexul de proteine din laptele de capră este bogat în ingrediente naturale nutritive și antioxidanți care protejează împotriva îmbătrânirii premature. Vitaminele A, E și provitamina B5 previn deshidratarea tenului și apariția de noi riduri. Textura ușoară se absoarbe rapid în piele, fără a lasă urme grase.

Jasmine Oil- apă demachiantă cu ulei de iasomie,

provitamina B5 și acid hialuronic

000_0018Sunt o iubitoare de apă micelară și încerc toate brandurile ce produc astfel de produse. Deși aceasta este destinată femeilor peste 50 de ani, am dorit-o deoarece este făcută pentru tenul uscat și am fost curioasă de iasomie. Îndepărtează ușor machiajul și tenul rămâne fin, c-un miros discret de flori.

Gel de duș cremă cu unt de cacao

000_0017Sinceră să fiu, eu mi-am dorit gelul de duș cu cola, dar am confundat ambalajul și l-am luat pe acesta. Nu regret nimic, sunt o iubitoare de orice conține ciocolată, iar cosmeticele cu aroma de cacao sunt printre preferatele mele. Textura este cremoasă, pielea rămâne fină și curată, iar mirosul persistă puternic chiar și după clătire.

Ați folosit produsele Ziaja? Care sunt preferatele voastre sau ce doriți să încercați?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: