Azature Boudoir Diamond

Ojele Azature sunt cele mai speciale dintre toate ojele din colecția mea, prin faptul că prin compoziția lor, se strecoară și diamante. Hehe. Acum câteva zile mi-am amintit de Azature și am făcut o manichiură cu ajutorul a două nuanțe: Azature Boudoir Diamond și Azature Light Pink Diamond.

Azature Boudoir Diamond

azatureNuanța Boudoir Diamond este un negru cu sclipici fin, ce a necesitat două straturi subțiri pentru ca oja să devină opacă pe unghii. Nu am reușit să surprind perfect unghiuțele, dar nuanța este superbă și specială!

000_0004Obsesia mea pentru skulls continuă! Pe unghia accent, am aplicat un water decal cu un cap de mort, pe o nuanță de roz, ca să pară mai feminin.

000_0006

Azature Light Pink Diamond

azature pinkAți folosit brandul de oje Azature? Vă încântă conceptul lor?

 • HeeHee…Îți dai seama cât scoți pe ea la amanet? xXx

  • AndraKaterina

   :))))))

 • Super combinatie <3

 • Wow! Sa le folosesti cu drag. Sunt superbe ojele, ca si manichiura ta 🙂

 • De fiecare data cand mi-am luat o oja de in prezentari parea sa arate special, sclipitor, realitatea nu a fost chiar asa de placuta. Erau culori aproape mate, nimic glossy, in special la cele inchise. De aceasta nu am auzit, dar sper sa fie mai buna decat ce am folosit pana acum, asta daca reusesc s-o cumpar cat mai curand.

  • AndraKaterina

   swatchurile de obicei sunt cele mai reale ( mai ales cand se spune si cate straturi s-a folosit). nuanta ce se vede in sticluta sau in prezentare gen o bulina de culoare.. induc in eroare.
   azature e din usa :*