Seward Mediter

Ați auzit de brandul Seward Mediter? Acesta este un brand italian, ce fabrică produse pentru îngrijirea părului, din plante, flori și fructe: totul este natural! Eu am avut oportunitatea de a testa gama pentru hidratarea părului, datorită bloggeriței BySunshine și  Mondo Kosmetik, importator Seward Mediter. În mod normal, produsele lor sunt destinate saloanelor de specialitate, însă le puteți și comanda prin intermediul paginii de facebook Mondo Kosmetik.

000_0017

Tratamentul de hidratare Hydra este un tratament țintă conceput pentru a proteja structura și culoarea parului tratat, prevenind deshidratarea și reparând alterarile suprafeței firului de par.
Ingrediente:
Extracte de fructe – O selecție de fructe mediteraneene, cum ar fi portocala, lamaia, kiwi și pepenele, care oferă, datorită proprietăților date de concentrația lor, o acțiune profundă de hidratare și anti-oxidare.
In mod particular, extractul prețios de portocală roșie siciliană este bogat in biofenoli  (antocianine) care neutralizează radicalii liberi cu ajutorul unei acțiuni foto-protective și anti-îmbătrânire, prelungind durata și stralucirea culorii.
Complexul ace, un sistem de microsfere lipozomale cu o structură multi-stratificată de eliberare controlată a: Vitaminei C, un antioxidant natural puternic care oferă protecție surprinzatoare împotriva alterarii oxidative rezultate din expunerea la razele UV
Vitaminei A, ce are o actiune protectiva si rehidratanta
Vitaminei E, care previne și repară.

Părul meu a fost supus multor substanțe și expus la căldură: nu îmi îndrept părul, am noroc de un păr drept, drept ( pe care oricum îl țin prins tot timpul pentru că este prea lung și mă încurcă :)) ), însă îl usuc după fiecare spălare cu feonul. Acest tratament este ideal pentru mine.

Tratamentul HYDRA oferă formule concentrate de acțiune care funcționează la nivele diferite:

  • Protejarea culorii,

  • Îmbunătățirea culorii și creșterea duratei pentru a se obține o culoare cosmetică intensă, stralucitoare și de lungă durată,

  • Îmbunătățirea estetică a fibrelor de păr tratate.

Șampon Hydra

sampon hydra

 O formulă cosmetică hidratantă bogată ce oferă curățare delicată și profundă a părului colorat și tratat, respectând în totalitate culoarea cosmetică. Acțiunea sa protectiva specifică începe odată cu eliberarea controlată a Vitaminelor A, C și E oferite de complexul ACE. Acest produs îmbunătățește aspectul mătăsos al părului și docilitatea, redându-i strălucirea. Folosit în special după un tratament de colorare: ph-ul acid al formulei reechilibrează ph-ul părului, stabilizând culoarea.
Mod de folosire: aplicați pe părul umed și masați delicat. Clătiți bine cu apa călduță și repetați procedura, lăsând produsul să acționeze câteva minute, emulsifiati și clătiți din nou.

Mască de păr Hydra

masca

Folosită în special pentru tratamentul părului foarte deteriorat, colorat/tratat.O mască hidratantă cu un efect îmbunătățit de condiționare, oferă rehidratare profundă, redând aspectul mătăsos și strălucirea părului colorat și foarte deteriorat, având în același timp și proprietăți antistatice excelente. Oferă de asemenea o protecție superioară anti-imbatraire și anti-oxidare a culorii cosmetic.
Mod de folosire: după ce ați spălat și uscat părul în prosop, aplicați crema până la vârfuri. Distribuiți produsul folosind un pieptene, lăsați sa acționeze 5-10 minute, apoi clătiți bine.

Fluid hidratant de păr Hydra

masca hydra

Folosit în special pentru tratamentul părului colorat/tratat și subțire. Ideal dacă este folosit că și protecție zilnică a culorii cosmetice pentru orice tip de păr. Balsam bifazic pentru strălucire cu hidratare instantă. O formulă concentrată pentru protecția activă a culorii cosmetice și a părului tratat: crește rezistența părului la agresiunile externe, redând în același timp docilitatea și strălucirea extraordinara. Este un balsam eficient pentru părul subțire și colorat. Se recomandă folosirea produsului înaintea coafarii.
Mod de folosire: Agitați înainte de folosire pentru a amestecă în totalitate cele două faze, apoi pulverizați uniform pe părul umed sau uscat și distribuiți cu un pieptene. Nu clătiți.

Eu am primit variantele de produse mini size de 75 de ml. Șamponul mi-a ajuns cât pentru doar două utilizări, însă celelalte produse mi-au fost de ajuns pentru 5 utilizări. Am părul pănă la fund, deci e de înțeles. Sunt foarte mulțumită de rezultate. Cât timp am folosit produsele Seward Mediter, nu am mai folosit alte măști sau uleiuri de păr tocmai pentru a le testa. Părul meu este mătăsos și nu s-a încălcit. Le recomand cu încredere și drag!

 

Tagged , ,
%d blogeri au apreciat: