Revin cu un nou articol cu idei de cadouri pentru luna Decembrie. Astăzi bărbații din viața noastră sunt cei vizați. Apidermin tocmai a lansat o gamă specială pentru bărbați, Apidermin for men, cu produse de îngrijire numai bune pentru a fi oferite cadou de Moș Nicole sau Moș Crăciun.

apiderminCu substanțe active din stup, lăptișor de matcă sau propolis, carora li se adaugă ingrediente de origine naturală, Apidermin for men este o gamă dedicată răsfațului masculin. Din gama fac parte: șampon anti mătreață, sampon contra căderii parului, gel revigorant pentru duș, balsam calmant după ras, loțiune după ras, toate fără parabeni sau coloranți.

Șampon contra căderii părului

sampon

Părul este o componentă importantă a imaginii masculine. De aceea, formula specială a samponului Apidermin for men contra căderii părului luptă împotriva calviției printr-un complex de ingrediente active de origine naturală.
Lăptișorul de matcă, cea mai puternică substanță anti-aging de origine naturală, încurajează regenerarea celulară, combate calviția timpurie și îmbătrânirea prematură a părului și scalpului. Stimulând microcirculația, lăptișorul de matcă îmbunătățește atât starea scalpului cât și a firului de păr, în timp ce uleiul de ricin bogat în omega 6 și vitamina E controlează pierderea firelor de păr. Activul format din lăptișor de matcă, ulei de ricin și propolis hrănește și hidratează, luptând împotrivă căderii părului și stimulând creșterea. Proprietățile antifungice și antibacteriene ale uleiului de ricin și propolisului contribuie la starea de bine a părului și scalpului.

Cantitate 200 g

Preț 13.64 lei

Gel Revigorant pentru duș

gel dus

Pielea are nevoie de îngrijire și revitalizare în fiecare zi. Gelul revigorant de duș Apidermin for men îngrijește și revitalizează la începutul sau sfârșitul unei zile, înlăturând efectele nocive ale mediului în timp ce lasă pielea parfumată cu o aromă profund masculină.
Complexul activ format din lăptișor de matcă și alantoină are efecte benefice asupra pielii. Alantoină calmează și îngrijește pielea iritată, având efecte antiinflamatorii în timp ce lăptișorul de matcă stimulează regenerarea celulelor și activează circulația sângelui având astfel un efect revigorant.
Pielea astfel îngrijită capătă o stare de sănătate vizibilă, fiind menținută tânără mai mult timp.

Cantitate 200 ml

Preț 12.40 lei

Loțiune după ras

lotiune Lăsând o senzarie de împrospătare loriunea după ras are efecte anti-inflamatoare și calmează senzația de usturime după ras.
Lăptișorul de matcă stimulează regenerarea celulară în timp ce vitamina B5 hidratează pielea în profunzime.

Cantitate 100 ml

Preț 14.26 lei

Balsam calmant după ras

balsam

Lăsând o senzație de calmare și catifelare, balsamul după ras Apidermin for men este îngrijirea ideală chiar și pentru cel mai sensibil ten.
Complexul calmant cu lăptișor de matcă, alantoină, glicerină și ulei de eucalipt are efecte anti-iritante asupra pielii, lăsând pielea tânără și împrospătată.

Cantitate 100 ml

Preț 14.88 lei

Cel mai mult îmi place la Apidermin for men, mirosul produselor. Este foarte masculin și sexy. Mirosul acestora persistă, eu miros pe mâini a Apidermin după ce mă țin de mână cu iubitul. Loțiunea și balsamul de ras lasă pielea catifelată și numai bună de pupăcit!

Toate produsele pot fi găsite atât în magazile de specialitate, cât și online pe www.complex-apicol.ro.

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: