Astăzi, împreună cu fetele mele nail polish addicts, dorim să umplem cât de cât blogosfera cu ROZ! De ce roz? Pentru că luna octombrie este luna roz, dedicată luptei împotriva cancerului la sân.

Deși astăzi am avut o zi plină, imediat ce m-am trezit, mi-am făcut unghiile pentru această manichiură. Nu am avut mult timp la dispoziție, dar cum vremea este atât de schimbătoare în această perioadă, nu puteam rata șansa de a avea lumina naturală pentru poze. Am folosit trei oje roz: Revlon Popular, Essence Free Hugs și Farmec nr. 31.

Revlon Popular

revlonOja Revlon este o ojă foarte dragă mie. Un roz feminin, finuț, cu particule de sclipici. Au fost necesare trei straturi de lac pentru a acoperi unghiile, dar la cât de frumoasă este, merită! Se usucă repede și are un efect deosebit.

Essence Free Hugs

essenceOja Essence Free Hugs, din gama Colour& Go, este un roz decent, dar puternic în același timp. Necesită două aplicări pentru a fi perfect opac. Pensula lată este un mare plus! Din două mișcări, toată unghia este acoperită.

Farmec nr. 31

farmec

Acest lac de unghii Farmec face parte din gama Ultrarezistent și este un glitter cu particule roz și albastre.

000_0011Sper să mă fi ridicat la așteptările fetelor participante la colaborare. Deși nu am reușit să realizez un model, consider că ojele folosite m-au scos din impas!

10686792_1082968351713576_3552153674633158554_n

Să vedem manichiuri roz!

Oana – www.unghiutele.blogspot.ro

Andra Kat- www.andrakat.com

Mădălina – https://misshappyandhernails.blogspot.com

Teo – www.taitzel.com

Vanyna – http://gothangelworld.blogspot.ro

Deyutza-  http://deyutza87.blogspot.ro

Andrea – http://andicolouryourlife.blogspot.ro

Iulia Maria – http://iuliafairynails.blogspot.be

Alina – www.venuschic.com

Adelina – www.adelinaradu.ro

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: