Orly Indie

Lacul de unghii Orly Indie face parte din colecția Orly In The Mix.

Am folosit această ojă la o manichiură simplă, cu o unghiie accent.

orlyOrly Indie este o nuanță de albastru foarte specială, opacă dintr-un strat gros. Eu am un set de patru oje din colecția In The Mix și toate culorile mi se pare speciale, dar aceasta mi-a atras cel mai mult atenția, drept dovadă că a fost prima oja încercată.

000_0020

Pentru unghia accent am folosit un water decal cu floricele colorate, cu un fundal negru. Pe cât de ciudate îmi păreau aceste water decals complete ( fara fundal transparent care puteau fi aplicate pe orice nuanță), pe atât de mult le iubesc acum. Învăț să le folosesc din ce în ce mai corect, iar rezultatul e minunat.

000_0016Din păcate, mi-am lovit unghia inelarului și după cum se vede, mi-am rupt-o într-un colț. Ar fi trebuit să le scurtez înainte de manichiură, pentru că se vede urât, știu. Tocmai de aceea am acum unghiile foarte mici ( a se vedea manichiura postată ieri), pentru că le-am tăiat ca să fie egale.

Chiar dacă îmi place oja Orly Indie foarte mult, nu am putut rezista să nu folosesc un glitter peste ea. Am aplicat unul dintr-un set de oje de la Primark:

000_0023Vă place colecția Orly In The Mix? Ați purta această manichiură?

 • Foarte frumoase ojele,seturile astea nu se gasesc am cautat si la targ si nu am gasit.Super unghiutele <3

 • Wooo ce îmi place albastrul asta! Arată foarte bine.

 • Uau ce albastru frumos si intens! <3
  Off trebuie sa pun si eu mana pe oje Orly! 😀
  Puuup! :*

 • superb acest albastru!

 • Dee

  Manichiura ta arata minunat! <3