Nail Art Marathon-20.Dotted Manicure

Săptămâna trecută am lipsit de la colaborare, dar acum a trebui să particip, mai ales că este ultima temă propusă de către prietena mea, Alina. Dotte Manicure! Chiar îmi era dor de bulinuțe, nu m-am mai jucat de foarte mult timp cu ele, deși într-o vreme, erau preferatele mele la capitolul model de manichiură.

Am unghiuțe minuscule, dar noroc că am oje frumoase ce îmi iau gândul de la durerea faptului că mi s-a rupt o unghie și a trebuit să le scurtez pe toate. Una dintre noile mele oje am folosit-o astăzi: Essence the Gel nail polish, nuanța nr. 23- Wonderfuel.

essenceOja este o nuanță superbă de mov, cu reflexii albastre, în funcție de lumină. Am aplicat două straturi pentru a fi complet opacă și s-a uscat repede. După care, cu ajutorul ojei Essence the Gel nail polish- Wild White Ways, am realizat câteva bulinuțe albe:

000_0004

Ideea manichiurii a fost alta: voiam în interiorul punctelor albe, să fac altele mai mici, negre. Noroc că am pozat și varianta aceasta deoarece bulinuțele negre nu au ieșit deloc cum trebuie și ar fi trebui să șterg și să refac tot, iar timpul este inamicul meu nr 1 astăzi.

000_0007Nu sunt foarte mulțumită de manichiura prezentată, dar poate oja mea superbă Essence vă atrage atenția mai mult!

Să vedem ce unghiuțe au făcut și celelalte fete:

  1. Alina – www.venuschic.com
  2. Oana – www.unghiutele.blogspot.ro
  3. Andra Katwww.andrakat.com
  4. Mădălinahttp://misshappyandhernails.blogspot.ro
  5. Madalinahttp://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  6. Sophiehttp://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  7. Iulia Mariahttp://iuliafairynails.blogspot.be
  8. Vanynahttp://gothangelworld.blogspot.ro
  9. Deyutza – http://deyutza87.blogspot.ro/
  10. Adelinawww.adelinaradu.ro

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: