L’oreal Dating Coral & Douglas On Fire!

Știați că Douglas are oje texturate? Eu, nu! Rușine mare pentru mine, obsedata de texturate. Am cumpărat oja Douglas On Fire! datorită nuanței interesante, iar când am aplicat-o pe unghii, s-a uscat repede și s-a transformat într-o oja texturată! Eram wwooow, I love it! Dar oricât de mult mi-a plăcut acest lac de unghii, a trebuit să fac și o unghie accent. Pentru aceasta, am folosit L’oreal Dating Coral.

L’oreal Dating Coral

loreal

Douglas On Fire!

douglas

Lacul de unghii Douglas face parte din colecția Colour Dry și este nuanța numărul 3- On fire! După cum vă spuneam, este un lac de unghii texturat, ce se usucă foarte repede, însă necesită două straturi subțiri pentru ca nuanța ojei să fie perfect opacă.

000_0006Oja L’oreal  face parte din colecția Color Riche și este nuanța numărul 306, Dating Coral. Și pe aceasta am aplicat-o în două straturi, însă doar pentru că nu am reușit să aplic primul strat uniform. Dacă eram atentă, unul singur era de ajuns. Peste, am folosit water decals cu forme feminine.

Pentru că am avut-o pe verișoara mea lângă mine când mi-am făcut unghiuțele, am rugat-o sa îmi pozeze ambele mâini. Din păcate, aparatul s-a descarcat și a trebuit să folosesc telefonul mobil.

20150928_144605 (1)

Spre final, să vă arăt frumusețea ojei Douglas On Fire!

000_0005Care dintre aceste două oje vă place mai mult? Vă place rezultatul final al manichiurii?

 

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: