Haul PentruCorpulTau

Săptămâna trecută mi-a venit prima comandă PentruCorpulTau, unde puteți găsi produse de toate felurile: accesorii, bijuterii, produse antiinsecte, ceairui, manusi din piele, cosmetice, produse pentru igiena intimă, produse de igienă, produse pentru copii, suplimente nutritive și produse techinico- medicale. Ce mi-am comandat eu? Produse Farmasi și Kallos.

000_0019

O mască de păr de la Kallos, o mască de față Farmasi, o ojă Farmasi, un ruj Farmasi, o mascara Kallos și un demachiant tot de la Kallos.

Să încep să vi le prezint:

Farmasi lac de unghii pretty dots

000_0004

Cantitate: 11 ml

Preț: 8 lei

Lac de unghii creat pentru obţinerea de efecte unice şi deosebite.

Abia aștept să încerc acest top coat de la Farmasi, cu siguranță se va vedea superb peste o altă ojă! Voi reveni cu o manichiură.

Kallos LOVE loţiune demachiantă cu două faze

000_0020

Cantitate: 100 ml

Preț: 6.9 lei

Loţiune demachiantă cu două faze pentru rimel rezistent la apă, oferă o demachiere eficientă în cazul machiajului cu rimel rezistent la apă şi concomitent îngrijeşte zona sensibilă a ochilor.

Am mai avut acest demachiant și tocmai de asta l-am comandat din nou. Oferă o demachiere foarte bună și hidratează pielea în același timp.

Kallos Love Rimmel Volum Intensiv Extra Black

kallos

Cantitate: 10 ml

Preț: 8.9 lei

Rimmel volum intens, profund, pentru gene uimitoare de lungi și dense. Textura cremoasă oferă un look negru strălucitor de durată.

Am fost plăcut impresionată că o mascara atât de ieftină, poate să facă niște gene spectaculoase.

Farmasi Ruj Let’s Make Up Galben

ruj

Cantitate: 4.00 gr

Preț: 10 lei

Formulă cremoasă, nuanțe aprinse ce rezistă timp îndelungat pe buze.

Am o mare pasiune pentru rujurile mov și a trebuit să mi-l iau pe aceasta neaparat! Este o nuanță discretă, dar nonconformistă în același timp. Această nuanță este 08.

Kallos mască de păr regenerant cu ciocolată pentru păr uscat, despicat

000_0002

Cantitate: 1000 ml

Preț: 15 lei

Formula specială cu extras de cacao, cheratină, proteină de lapte și pantenol, regenerează profund părul, îngrijește și protejează firele de păr despicate. Datorită ingredientelor active, curăță părul , în timp ce devine strălucitor, mătăsos și ușor de pieptănat.

Nu am cuvinte să vă exprim în cuvinte cât de bine miroase această mască de păr! Îmi vine să o mănânc! Mirosul de ciocolată persistă îndelungat chiar și după uscarea părului. Lasă părul moale și strălucitor. Sper ca în timp să văd rezultate și în privința firelor de păr despicate.

Farmasi masca exfolianta peel of fruity line apricot

000_0003

Cantitate: 100 ml

Preț: 9 lei

Mască facială tip film, îmbogăţit cu extract de caise, glicerină şi vitamina E, conceput pentru o curăţare în profunzime a porilor şi pentru prevenirea formării punctelor negre. Caisele constituie o sursă excelentă de vitamina A, B şi C, esenţiale pentru revitalizarea pielii. Utilizare : Se aplică pe tenul uscat şi în prealabil curăţat, se lasă să acţioneze timp de 25 – 30 minute după care se îndepărtează.

Am folosit această mască o singură dată până acum și am fost mulțumită de rezultatele obținute. A curațat tenul foarte bine și pielea a rămas catifelată.

Folosiți produsele Farmasi și Kallos? Ce produse vă plac?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: