NIVEA Care&Colour!

Ieri vorbeam despre îngrijirea mâinilor, astăzi a venit vremea buzelor. Am un ritual foarte strict pentru buze, le hidratez în fiecare seară cu balsam de buze, deoarece pe timpul zilei port permanent ruj și în ultima vreme sunt adepta rujurilor mate, care usucă puțin buzele.

buzeNivea a scos pe piață noua gamă de balsamuri de buze NIVEA Care & Color!

niveaAbia aștept să le încerc! Au un concept foarte interesant.

Aliniază-te trendului de îngrijire a buzelor cu noua gamă de balsamuri NIVEA Care&Colour şi bucură-te de hidratare intensă şi de durată! Ai la dispoziție o paletă de culori din care poți alege, astfel că vei putea asorta ușor orice beauty look: roşu seducător, roz baby doll şi nude atrăgător!

Noile balsamuri de buze NIVEA Care &Colour au o formulă inovatoare, pentru o senzaţie intensă de catifelare: stratul din interior conţine Panthenol ce hrăneşte în profunzime pielea sensibilă a buzelor, în timp ce stratul exterior le nuanţează în culori vesele şi oferă prospeţime.

Noile balsamuri sunt disponibile în trei nuanţe: roşu, roz pal şi nude. Alege-o pe cea care se potriveşte cel mai bine look-ului tău!

Preţ recomandat pentru balsamuri: 11.83 lei, fiecare.

Ce părere aveți? Vă doriți să le încercați și voi?

  • Le-am tot văzut pe net, dar nu le-am găsit nicăieri de cumpărat încă 🙁

    • AndraKaterina

      Abia s au lansat. Trebuie sa le găsești 😀

  • Interesant, cred ca o sa incerc si eu acest balsam de buze 🙂

  • Vreau si eu …vreo 20 😀

  • Da, clar mi-as dori si eu cateva! Pretul imi pare ok, iar faptul ca sezonul rece se apropie, ma face sa ma gandesc serios la achizitionarea lor.