elmiplant SOS Perfect Hands

Îngrijirea mâinilor trebuie să fie o prioritate pentru orice femeie. Eu am o pasiune pentru cremele de mâini și mirosul lor frumos. Din fericire, am pielea fină, însă folosesc cremă de mâini chiar și de mai multe ori pe zi pentru a avea unghiile lungi, frumoase și cuticulele hidratate!

Majoritatea cremelor mele de mâini:

000_0021Elmiplant vine în ajutorul femeilor ce țin la mâinile lor fine!

Atingerile fine au acum nou aliat! Pentru a ajuta pielea foarte uscată şi crăpată a mâinilor să îşi recapete starea de bine şi sănătatea, gama elmiplant Perfect Hands include un nou produs în portofoliu: SOS Hand Cream este îmbogăţită cu ingrediente active cu putere mare de hidratare şi are misiunea de a-i reda pielii strălucirea naturală.

JPG RGB elmiplant Hand Creams Family+SOS Hand Cream (1)

 

Factorii externi agresivi şi lipsa unei îngrijiri corespunzătoare dereglează echilibrul natural al pielii. Expunerea intensă a pielii mâinilor cere îngrijire constantă, iar SOS Perfect hands este remediul perfect, în fiecare zi. Nutri Moist 48h este un complex de hidratare cu acţiune imediată, ce se prelungeşte până la 48 de ore. Pentru a intensifica procesul de reparare a pielii, crema are 5% uree cu rol de a rehidrata intensiv pielea foarte uscată şi de a-i reda supleţea şi starea de confort. Uleiul de argan 100% natural protejează pielea împotriva factorilor agresivi şi îi oferă strălucire şi catifelare.

În urma utilizării, SOS Perfect Hands formează un strat fin, prote
ctor, cu acţiune intensă şi care menţine nivelul optim de hidratare. Mâinile îşi recapătă aspectul sănătos şi atingerile devin din nou catifelate.

Fără parabeni, parafine sau coloranţi.JPG RGB elmiplant SOS Perfect Hands Cream, 6.7 lei (1)

Disponibil doar în farmacii. Preţ elmiplant SOS Perfect Hands, 50 ml: 8 lei

000_0022Voi ce folosiți pentru a avea pielea mâinilor fină? Vă tentează noua cremă elmiplant SOS Perfect Hands?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: