Elmiplant Bodyshape Remodelare Totală

Suntem în plină vară ( voi, de fapt, eu stau în pijamale groase și în halat mare și pufos, tremurând de frig)! Odată cu temperaturile ridicate, lungimea pantalonilor scade considerabil și trebuie să avem mare grijă la efectul de coajă de portocală de pe picioare. Nu e nimic mai urât decât o fată îmbrăcată frumos, dar cu o celulită ce se vede din avion. Eu evit îmbrăcămintea foarte scurtă tocmai din acest motiv: de frică să nu cad în penibil.

Elmiplant mi-a sărit în ajutor și mi-a dat de lucru în combaterea efectului de coajă de portocală, îndrumându-mă la un tratament intensiv cu Elmiplant Bodyshape Remodelare Totală, dar și la mișcare. Alături de crema minune, un rucsăcel pentru a ține echipamentul necesar.

000_0001

 

Elmiplant Bodyshape Remodelare Totală este o combinaţie inteligentă de ingrediente naturale, puternic active, ce combat aspectul de „coajă de portocală” şi resculptează întreaga siluetă în doar 4 săptămâni. Extractul 100% natural de Acai Berry are proprietăţi antioxidante şi un conţinut ridicat de minerale, vitamine şi substanţe nutritive ce ajută la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi la recuperarea supleţii naturale.

000_0003

Pentru rezultate vizibile, elmiplant Bodyshape Remodelare Totală este îmbogăţit cu LIPO-DETOX, un complex de ingrediente naturale şi compuşi activi puternici, ce acţionează pe mai multe niveluri împotriva celulitei. Utilizarea frecventă (cel puţin zilnică) duce la refacerea structurii de colagen şi creşte micro-circulaţia, pentru o piele mai elastică şi mai fermă. Datorită ingredientelor puternic active, complexul LIPO-DETOX accelerează activitatea lipolitică şi reduce ţesutul adipos, pentru un trup remodelat. Noul produs ajută la reducerea inflamaţiei cauzate de celulită, reducând aspectul inestetic.

elmiplant Remodelare Totală este conceput pentru a fi aplicat pe diferite zone ale corpului: coapse, fese, abdomen, braţe, şolduri. Datorită texturii fondante, acesta se uniformizează uşor şi intră rapid în piele, fără a lăsa o peliculă grasă, aşadar materialele textile nu riscă să rămână pătate – procesul de alegere a ţinutei poate începe imediat după aplicarea produsului, fără emoţii!

În urma testelor dovedite clinic, s-au putut observa următoarele rezultate*:

  • Din prima zi de utilizare pielea devine mai fermă şi mai fină cu până la 80%
  • După o săptămână: 9 din 10 femei confirmă că produsul luptă împotriva aspectului de „coajă de portocală”
  • După 4 săptămâni: circumferinţa braţelor este redusă cu până la 1 centimetru, iar circumferinţele abdomenului, coapselor şi a şoldurilor, cu până la 3cm.

unnamed (4)

Gama elmiplant Bodyshape cuprinde următoarele produse: crema pentru vergeturi, serumul intensiv anticelulitic, gelul anticelulitic şi crema anticelulitică.

*Evaluare clinică instrumentală şi autoevaluare sub control dermatologic – 54 femei, 2 aplicări pe zi

Preţ Bodyshape Remodelare Totală: 15 lei

Ați încerca acest produs? Eu abia aștept să ajung acasă să îl pun la treabă!

 

Tagged , ,
%d blogeri au apreciat: