#operatiuneademachierea cu Nivea

Bagajul meu era gata, dar simțeam că ceva lipsește. Curierul m-a sunat de dimineață să îmi amintească că NIVEA are grijă de mine și să nu uit de #operațiuneademachierea. Exact ceea îmi lipsea din troller: toate cele necesare pentru demachiere.

Niciodată nu adorm fără să îmi demachiez tenul și ochii, indiferent dacă am fost machiată sau nu, procesul trebuie efectuat pentru a îndepărta impuritățile ce s-au depus pe ten în timpul zilei/ nopții.

Secretul tenului meu curat? Nivea!

000_0001

1. Apa micelară Nivea

000_0001

De când am descoperit apa micelară, demachiantul obișnuit tip cremă a dispărut din gama produselor mele de îngrijire. Folosesc apa micelară în fiecare zi și seară, timpul dedicat demachierii scăzând dramatic și eficiența acesteia crescând.

Formula inovatoare de îngrijire e potrivită oricărui tip de ten și curăță delicat și eficient,  hidratând pielea în același timp. Acum nu mai ai nevoie de o loțiune tonică după demachiere și te poți odihni liniștită, cu un ten care respiră în voie. Și îți mai dăm un pont: ca să nu uiți că și tenul tău merită să fie curat și sănătos în fiecare zi, păstrează Apa Micelară Delicată 3 în 1 de la NIVEA pe noptieră sau, de ce nu, în frigider!

2. NIVEA Demachiant de ochi Double Effect

000_0004

Sunt zile în care optez pentru machiajul rezistent la apă: zilele călduroase și zilele ploioase. Seara îmi era groază că trebuie să îmi frec ochii până la lacrimi pentru a îndepărta mascara waterproof, însă Nivea Double Effect a făcut ca demachierea machiajului rezistent să fie la fel de simplă ca a celui obișnuit.

Formula de îngrijire bifazică îmbogățită cu Extract de Albăstrele îndepărtează chiar și cel mai rezistent machiaj. Zona sensibilă a ochilor este curățată eficient și delicat. Genele sunt protejate.

3. Șervețele demachiante Nivea

000_0005Șervețele demachiante sunt perfecte pentru serile în care rămân peste noapte la iubitul meu, ajutându-mă să-mi îndepărtez machiajul eficient. Nu recomand însă folosirea acestora zilnic.

Îmbogățite cu Vitamina E și tehnologia Hydra IQ, Șervețelele demachiante revigorante NIVEA Aqua Effect curăţă delicat şi hidratează tenul, îndepărtând machiajul și rimelul rezistent la apă.

Dacă vă plac și vouă produsele Nivea sau doriți să le încercați, vă invit cu drag la concursul organizat de mine pe Facebook AICI, pentru a avea șansa de a câștiga un produs pentru demachiere sau chiar întregul kit #operațiuneademachierea!

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: