OOTD: Boots for summer

Boots for summer? YES!

Sunt obsedată de ghetuțe și dacă se poate să le port și vara, perfect! Bineînțeles, materialul acestora trebuie să fie subțire și să fie ok în așa fel încât să fie posibil purtarea acestora și fără șosete.

Floral print? YES!

Știți obsesia mea și pentru orice obiect de îmbrăcăminte sau accesoriu cu floricele, iar piesa de rezistența a acestui outfit este perechea de ghetuțe cu floral print:

ootd

Bluziță DressLink

Cardigan LovelyWholeSale

Ghetuțe AmiClubWear

Pentru zilele răcoroase de vară, propun un cardigan subțire, ce poate fi purtat cu ușurință în geantă pentru orice eventualitate(eu tot timpul am în geantă o umbrelă și un cardigan!).Bluzița este elegantă și comodă în același timp. În ultima vreme m-a atras dantela, iar această bluză vine încorporată cu un maieu negru, pentru a nu fi transparentă. Am purtat-o și la susținerea disertației și mi-a purtat noroc ( 10, yey). Ce mă deranjează este că par plinuță în ea și am o problema cu chestia asta: să par mai grasă decât sunt.

– este disponibilă și pe alb

Ghetuțele, le ador! Mi-am ales mărimea 36, ca de obicei și îmi vin perfect! În zilele cu soare, le evit în favoarea sandalelor, însă seara și în zilele ploioase, sunt numai bune de purtat!ootd 5Odată cu achiziționarea cardiganului, mi-am mai comandat și alte hăinuțe, care din păcate, nu îmi vin. Dacă sunteți interesate de ele, le dau cu cel mai mare drag.

Blugi 3 sferturi, mărimea 27 ( eu port 26 și nu îi pot încheia de mici ce îmi sunt, deci recomand a fi buni pentru cineva ce poarta 24- 25). Click AICI pentru mai multe poze.

000_0001Bluzită maieu ( nu am mai călcat-o că nu avea rost). Mărimea S, însă recomand cuiva cu un bust mult mai generos decât al meu.  Click AICI pentru mai multe poze

000_0004Rochie alb- negru. Mărimea S, însă îmi este mare, recomand a fi bună pentru cineva ce poartă M.  Click AICI pentru mai multe poze

000_0006Vă aștept părerea despre această ținută și dacă vă doriți unul dau mai multe dintre produse, vă aștept cu un email pentru a stabili să vi le trimit.

 

 

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: