Blue girls BornPrettyStore+ Farmec Ultrarezistent 39

Deși am făcut pasul de a trece pe domeniul propriu .com, în ultimul timp nu am reușit să mă ocup de blog cum obișnuiam, adică să postez aproape zilnic. Am lucrat la disertație și acum c-am terminat, îmi propun să revin la ritmul normal de scris articole.

Manichiura pe care o port acum a fost realizată cu o altă ojă Farmec Ultrarezistent 39 și cu ajutorul unor water decals superbe de la BornPrettyStore.

farmec

 

Oja Farmec, așa cum v-am obișnuit, este la fel de cremoasă ca celelalte folosite, opacă dintr-un singur strat, se usucă repede și are un luciu superb!

bps

 

Water decals-urile sunt foarte frumoase, însă dificil de aplicat pe unghii: nu au baza transparentă, ci albă. Astfel că a trebuit să șterg cu greu surplusul. Totodată, când am pus top- coat-ul pe unghii, modelul s-a dezintegrat puțin. Voi mai exersa să lucrez cu ele, pentru că este o întreagă folie cu mai multe modele de fete fashion și cool.

bps farmec

 

Well, imperfecțiunile se observă doar la nivel de macro,  manichiura Blue Girls a fost foarte admirată de cei ce au văzut-o live pe unghiuțe.

Aștept și părerea voastră!

2gv6c8p

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: