Laura Clauvi- Millionnaire

Astăzi vă prezint o ojă de la un brand nou apărut în România, Laura Clauvi. Acesta este un brand ambițios ce a luat naștere în Franța acum 12 ani și s-a dezvoltat frumos și are succes datorită calității produselor și a prețurilor accesibile ale acestora.

Eu am ales să încerc pentru început ojele lor, am ales 4 și vi le voi prezenta pe rând, în zilele ce urmează.

Prima oja pe care am dorit să o încerc este Laura Clauvi, nuanța Millionnaire. Deși lacul de unghii este unul magnetic, având atașat un ineluș cu magnet pe căpăcel, eu am uitat acest aspect important și manichiura mea arată doar așa, simplă:

000_0001

 

000_0007

Am aplicat oja într-un singur strat pentru a fi perfect opacă. Nuanța ei mă duce cu gândul direct la aur, numele îi este potrivit. Particulele de sclipici fine sunt geniale, se văd superb în lumina soarelui!

000_0005

000_0009

 

Ați încercat produsele Laura Clauvi? Găsiți toate informațiile despre multitudinea de cosmetice pe pagina lor de facebook AICI și pe site-ul LauraClauvi.ro .

Dacă sunteți din Iași, au magazin fizic la etajul 2, în Iulius Mall.

Peste câteva zile revin cu o nouă manichiură și promit că la următoarea oja magnetică, voi folosi magnetul pentru un efect mai deosebit! Mai am o nuanță frumoasă de la ei.

Tagged , , ,
%d blogeri au apreciat: