A trecut deja prima săptămână din Martie și eu nu am apucat să vă arat ce mi-am cumpărat din mica vacanța la București și pe prin alte părți ( în special din mediul online), în luna Februarie.

Cu siguranța am uitat să pozez niște chestiuțe, dar vi le voi arăta pe cele care mi se par mai importante și mai frumoase de prezentat.

Spre surprinderea mea, din București nu mi-am cumpărat foarte multe ( mie, am luat multe alte cadouri și banii s-au dus ca prin magie).

Să încep cu ojele! Am găsit la metrou oje drăguțe și le-am cumpărat aproape pe toate! Am lăsat două aurii, o nuanță foarte urâtă. Câteva le-am făcut cadou și cu astea am rămas eu:

SAMSUNG CSC

( cea S-he este din DM, am luat-o la reducere, 5 lei)

Eram în București când am aflat conținutul beauty box-ului Douglas de Februarie și mi l-am cumpărat imediat! Am nimerit chiar o ojă foarte drăguță, nuanța Little Mountain Cat!

douglas

Câteva produse pentru baie din DM, Hello Free Z One Discount și de la un târg de Ziua Îndrăgostiților.

baie

Batoanele cu cocos sunt preferatele mele! Ador orice are aromă/ gust de cocos, iar acestea miros demențial, plus fac pielea foarte fină.

Tot din Hello Free Z One Discount, am luat și câteva dulciuri, dar eu am mai rămas doar cu acestea:

SAMSUNG CSC

 

Cam atât din vacanța… însă, acasă mă așteptau 14 colete!

bijuterii

Bijuterii îmi iau multe în fiecare lună, dar abia apuc să le port, uit să vi le și arăt. Aici am o brățară, 3 perechi de cercei, un lănțișor și o broșă cu pisicuță.

Geanta pe care mi-am dorit-o enorm și care era în topul listei mele de dorințe, pe care am găsit-o greu, a ajuns la mine! O ador!

SAMSUNG CSC

Alte chestii pentru unghiuțe plus un lănțișor pe care trebuie să îl decorez cu charm-uri micuțe și o mini pisi pentru decor:

SAMSUNG CSC

Oja este absolut superbă! V-o arăt în curând!

Am făcut o comandă pe Aoro. In special pentru parfumul Meow și pentru primer, de care aveam nevoie. Dar am mai pus pe lângă și apa mea micelară preferată, Garnier și două mini oje de la Orly. Era ofertă, nu am putut să mă stăpânesc!

SAMSUNG CSC

Cam atât am avut să vă arăt. Ce produse vă plac cel mai mult și despre care ați vrea să scriu?

 

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: