De curând mi-am făcut curățenie la oje. Mare nebunie! Nu prea mai aveam loc și le-am organizat diferit și-am mai economisit puțin spațiu. Inițial mi-am dorit să vă arăt toate ojele, dar nu am avut timp și răbdare pentru un recensământ, așa că doar vă arăt noua organizare a iubitelor mele oje.

Am avut nevoie de ajutor, bineînțeles și prietena mea, Alina, mi-a fost alături. Pentru început, am scos toate ojele:

SAMSUNG CSC

La numărătoare au ieșit 606 ( din câte țin minte.. 600 și puțin, cu tot cu base coat-uri și tratamente. Am aruncat și câteva dintre ele ce erau îngroșate și nu meritau refăcute cu un thinner).

Știți că sunt obsedată de glitter, astfel că un sertar l-am dedicat doar top coat-urile cu glitter.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

După care…. totul a fost organizat pe mărimi, firme, cum ne-a venit la mână.

Așa arată primul sertar mare:

SAMSUNG CSC

Sertarul este cel de sub patul meu, tocmai de aceea am acetonele și tratamentele de unghii, cuticule, pile, etc, în el. Obișnuiesc să îmi șterg unghiile și să-mi aplic baza în pat. Avându-le sub mine, îmi este foarte ușor să ajung la tot ce îmi trebuie.

Tot aici îmi țin și toate aplicațiile de unghii și diferite ustensile pentru manichiură.

SAMSUNG CSC

O jumătate este ocupată de seturile de oje și ojele pe care le țin în cutiuțele lor.

SAMSUNG CSC

În celălalt sertar, cel de sub patul surorii mele, au căsuță cele mai multe oje ( și câteva folii, plăcuțe, unghii false plus o revistă de nail art și un uscător de manichiuri).

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Pe lângă multitudinea de oje random, două cutiuțe sunt destinate ojelor texturate! Le vreau separat, să nu le caut prin mulțime.

SAMSUNG CSC

 

Visul meu este să am multe rafturi pe perete și să îmi expun toată colecția, însă deocamdată acesta este spațiul de care dispun și nu le pot vedea decât căpăcelele. Le știu pe toate, rar uit că am o ojă, le recunosc după sticluță repede și nu îmi este greu să caut ceea ce vreau, chiar de așa pare.

Mi-ar plăcea să văd cum vă organizați și voi ojele!

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: