De curând am făcut o comandă pe siteul Kosmetic4Less și pentru că sunt foarte mulțumită de produse, vi le arăt și vouă. Coletul a venit prin curier, în mai puțin de 10 zile de la expediere, iar transportul costă 7 euro.

Mi-am cumpărat în principal câteva oje, bineînțeles! M-am săturat să îmi doresc oje Essence din colecții frumoase, iar la noi să nu apară. Produsele vin din Germania, deci toate noile colecții le găsiți pe site.

SAMSUNG CSC

Încep prin a vă prezenta ojele:

SAMSUNG CSC

Essence HoloGraphics, Essence Rock Out- Hip Hop, Essence Good Girl Bad Girl- Caught in the middle


SAMSUNG CSC

Set de 3 oje Come to town- Got my list?

SAMSUNG CSC

Essence Come to Town- The most wonderful tree, Essence Bloom me up!- Blow my mint, Essence Mountain calling- Snow effect
SAMSUNG CSCCatrice Luxury Lacquers- Let´s Get Lost In Vegas, Catrice Matt- Apricoco

De mult timp îmi doream să încerc unul dintre dizolvantele de unghii de la Essence, frumos mirositoare. Am găsit pe stoc doar aceasta, cu cocos, cea pe care mi-o doream cel mai mult!

SAMSUNG CSC

Știți pasiunea mea pentru loțiuni de mâini… Tot de la Essence mi-am luat o cremă cu banane și ciocolată neagră. Miroase demențial!!!

SAMSUNG CSC

Am găsit rujurile perfecte pentru mine! Mov puternic și verde! Sunt de la MakeUP Revolution, nuanțele Atomic Serpent și Make It Right.

SAMSUNG CSC

000_0002

Îmi plac mult parfumurile Essence, însă am găsit doar unul pe stoc. Am cumpărat la risc, nu aveam idee cum miroase, dar mă bucur că l-am luat! Mi se potrivește foarte bine.

SAMSUNG CSC

Essence Eau de toilette- Like an unforgettable kiss

Sunt foarte mulțumită de comanda mea făcută pe Kosmetic. Dacă transportul nu ar costa atât de mult, cred că aș încerca orice colecție nouă apare la Essence. Voi ați încercat produsele lor?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: