Astăzi vă voi vorbi despre un brand nou mie, care m-a surprins în mod plăcut şi pe care îl recomand. Este vorba de Kallos. Nu am idée de ce am ocolit această firmă până acum, deşi am întâlnit-o în magazine destul de des, nu aveam nici măcar o ojă, hihi.

Image

,,Firma Kallos Cosmetics a fost înfiinţată în urmă cu 35 de ani, în 1978 de către Kallós János şi de atunci, împreună cu cele două fiice ale lui, s-a dezvoltat într-o firmă de mai multe generaţii.

Firma Kallos Cosmetics dezvoltă şi produce produse profesionale de îngrijire a părului, a tenului şi produse cosmetice de calitate înaltă. Produsele lor sunt populare şi în alte ţări, precum: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Lituania, Ucraina etc.

În Ungaria şi România, marca Kallos este lider în sectorul de produse profesionale de îngrijire a părului. Produsele Kallos sunt unice în Europa, în ceea ce priveşte raportul preţ –calitate. Produsele lor sunt de generaţie nouă , sunt întotdeauna înaintea actualului trend, în ceea ce priveşte calitatea materiei prime şi designul.
Firma dezvoltă produse de calitate excelentă la preţuri competitive. Relaţia bună cu partenerii de afaceri au ca bază încrederea. Scopul lor este servirea la nivel înalt a clienţilor şi dezvoltarea continuă a serviciilor oferite de firma Kallos.
Gama lor de produse se extinde continuu, adaptîndu-se la cererea pieţei. Filosofia acestora este să prodă produse profesionale şi de larg consum unice, de o calitate excelentă, cu design superb.’’

Trebuie să recunosc că cel mai mult m-a încântat design-ul acestora, fiecare produs având scris drăguţ ,, Love’’ pe ambalaj.

Produsele comercializate de firma Kallos se pot grupa astfel:

Produse cosmetice de larg consum:

Produse pentru îngrijirea podoabei capilare: spume, fixative, şampoane, vopsele de par, tratamente, balsamuri de par şi geluri.

Produse de cosmetică decorativă: mascara, tus de ploape, creion contur ochi, creion contur buze, rujuri, fond de ten, farduri, luciu de buze.

Geluri de duş, loţiuni de corp cu diverse arome.

Lacuri de unghii, cu o gamă coloristică largă.

Produse profesionale de coafură:

Vopsele de păr – cinci game de vopsele de păr, însumand peste 100 de nuanţe de culori.

Creme oxidante, pudre decolorante, lacuri fixative, tratamente si balsamuri pentru păr, soluţii permanente, geluri fixative.

Pentru că sunt nouă în lumea ,, Kallos’’ deocamdată deţin doar 3 produse, de care sunt foarte încântată şi de care vă voi povesti în următoarele rânduri.

Image

Primul produs este Kallos Eye Makeup Remover : loţiune demachiantă cu două faze pentru rimel rezistent la apă. Acesta oferă o demachiere eficientă în cazul machiajului cu rimel rezistent la apă şi concomitent îngrijeşte zona sensibilă a ochilor.

Mod de utilizare : agitaţi bine flaconul şi demachiaţi ochii cu un disc demachiant îmbibat în loţiune.

Sunt o fană a rimelurilor rezistente la apă, mai ales că am o sensibilitate a ochilor ce mă face să lăcrimez cam des, mai ales la soare. Drept urmare, acest demachiant este perfect pentru mine. Dacă până acum mai toate demachiantele îmi provocau usturimi, acesta este singurul care nu-mi ,, oferă’’ niciun discomfort la ochi. Deasemenea, îndepărtează machiajul cu uşurinţă şi nu necesită o cantitate mare de demachiant pentru a-şi face treaba bine. Cu siguranţă îl voi recumpăra !

Următorul produs este Dizolvantul pentru lac de unghii Kallos Love : dizolvant pe bază de ulei, care îndepărtează eficient lacul de unghii. Datorită componentelor speciale acesta este un dizolvant care menajează în mod deosebit pielea, nu usucă unghia şi baza unghiei. Are un miros plăcut de lămâie. Nu conţine acetonă şi alcool. Nu conţine material imflamabil.

Mod de utilizare : Aplicaţi dizolvantul pe unghia vopsită cu ajutorul unui tampon de vată ( eu însă folosesc tot timpul dischete demachiante pentru a evita firele de vată care se lipesc de unghie), pentru a înmuia lacul. Îndepărtaţi lacul de pe unghii. După utilizarea produsului ştergeţi mâinele cu un prosop umed ( eu recomand însă spălarea mâinilor !)

Surprinzător, produsul chiar miroase puternic a lămâine şi nu are deloc mirosul puternic de acetonă ca cel al dizolvantelor obişnuite. Sistemul de dozaj este unul perfect. Dacă aţi purtat însă sclipici sau culori mai puternice, recomand ţinerea dischetei demachiante îmbibate în dizolvant aproximativ un minut, apăsat pe unghie, după care să o îndepărtaţi pentru a şterge lacul complet.

Ce-mi place cel mai mult este faptul că după ce-mi şterg manichiura, unghiile, cuticulele, degetele, nu-mi sunt deloc uscate ! Asta este un mare wow !

Am lăsat spre final produsul meu preferat ! Motivul pentru care am căpătat încredere în firma Kallos şi motivul pentru care cu certitudine îmi voi cumpăra şi multe laculuri de unghii colorate de la ei: Lac de unghii 3 în 1 Kallos. Acesta este base coat, top coat şi lac protector.  Are 11 ml şi conţine: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl, Glycol/Trimellitic, Anhydride, Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Etocrylene, CI60725.

Image

Image

De când folosesc acest lac, unghiile mele sunt mai tari, mai rezistente şi nu s-au mai exfoliat deloc. Deşi nu este practic un tratament de unghii, la mine a făcut minuni şi de când l-am cumpărat de pe Aoro doar pe acesta îl folosesc. Nu concep manichiură fără base coat şi vi-l recomand pe acesta cu încredere. La capitolul top coat, trebuie să recunosc că sunt o mare leneşă şi rar folosesc. Cel mai sigur, folosesc doar când am aplicat water decals, stickere sau orice altfel de aplicaţii pentru unghii pentru a uniformiza unghia, însă peste oja simplă, mai niciodată.

Dar pentru o demonstraţie, am aplicat lacul de unghii 3 în 1 Kallos peste China Glaze Tranzitions, nuanţa Altered Reality.

Vă las cu pozele before and after.

Image

Deşi oja este din gama tranzitions, nu vă aşteptaţi la o diferenţă de culoare între cea fără top coat şi cea cu top coat, deoarece am fost total neinspirată şi mi-am cumpărat fix nuanţa a cărei schimbare de ton nu este sensizabilă deloc.

Image

Sunt curioasă dacă voi aţi folosit produse Kallos şi ce-mi recomandaţi din gama lor. Sunt hotărâtă să mai încerc şi altele deoarece acestea m-au impresionat.

Nu uitaţi să mă urmăriţi pe conturile de

Facebook

Instagram

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: