Golden Rose Galaxy and Holiday

Până acum câteva luni, deţineam doar 2 oje Golden Rose, luate la 2-3 lei şi uitate în sertar. Acum însă, de când cu multitudinea de glitter şi oje texturate, cred că am 30-40, nu le-am numărat niciodată şi ar fi cazul.

Astăzi vă prezint ultimele 2 achiziţii GR, ambele texturate. Golden Rose Galaxy nr.14 şi Golden Rose Holiday nr.69.

 

Fotor0610123655

 

000_0007 modified

 

Oja mov Galaxy mi-o doream de când am văzut că a apărut, dar cum orice stand GR din Iaşi este departe de mine, nu am apucat să ajung niciodată. Până acum 2 săptămâni când mi-am făcut curaj şi-am dat o comandă online. O ador pentru că este identică cu O.P.I Can’t let go. Le-am încercat pe amandoua şi singura mare diferenţă dintre ele este… preţul!

Cea Holiday am luat-o doar ca să nu fac comandă de o singură ojă. Mi-am luat o nuanţa mai cuminte pentru că în ultimul timp observ că mă axez pe cumpărat nuanţe pale. Probabil pentru că sunt mai singurele nuanţe de oje pe care nu le deţin 🙂 , că de purtat, o dată le port. Însă m-a surprins în mod plăcut şi m-am surprins şi pe mine, văzând că-mi place mult!

Singurul minus este durata de ,, viaţă”. Pe cea Galaxy am retuşat-o zilnic la câte o unghie, două, însă Holiday a rezistat cu brio celor 4 zile!

Vă las cu mai multe poze ale manichiurii mele texturate!

000_0002 modified 000_0010 modified 000_0011 modified

 

Pentru mai multe poze:

Facebook

Instagram

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: