Keratina Lichida Anian

De ceva timp mama îmi povestea de keratină şi îşi dorea foarte mult să o încerce şi ea pe părul ei. Fiind asaltată de articolele pro dar şi contra keratinei, m-am decis să o încerc şi eu, sau… mai bine zis, să o încercam şi noi: eu, mama şi sora mea.

Am decis să achiziţionez keratina lichidă de la Anian, de pe siteul TrioDeluxe. Aceasta costă 40 lei şi vine într-o sticluţă de 250 ml.

Image

 

Keratina lichidă conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atăt mai mare cu cat părul este mai deteriorat.

Image

 

Well, părul meu era atât de deteriorat încât mi-e şi ruşine să pun poză cu firele mele despicate în nşpe fire. Nu m-am mai tuns de câteva luni bune pentru că îl voiam cât mai lung, l-am decolorat de 2 ori şi o dată pe săptămână îmi vopsesc vârfurile verde. Imaginaţi-vă cum arata, haha, distrus!

Trebuie să recunosc că mi-am făcut curaj şi mi-am călcat pe inimă, mi-am tuns câţiva centimentri din păr şi de atunci folosesc după fiecare spălare keratina.

Aceasta promite:

Previne şi combate căderea părului:
• Reface părul deteriorat
• Previne şi combate mătreaţa
Este o soluţie complexă de tratament şi îngrijire cu efect garantat dacă se aplică periodic şi în mod corect.
Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează stralucirea mătăsoasa, naturală a părului, revigorăndu-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos.

Image

            Cum se foloseşte?

Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratina Lichidă, apoi masati uşor si pieptănaţi.
IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscatorul de păr, căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.

Eu v-o recomand. O folosesc de peste o lună de zile şi părul meu nu mai arată ca o mătură, deşi îl bombardez cu fel şi fel de substanţe şi culori. Voi aţi încercat Keratina Lichidă Anian?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: