OOTD: Back to black

Săptămâna trecută am primit mult aşteptatul colet de la TideStore! Am aşteptat hăinuţele cu mare nerăbdare şi cu puţine emoţii, am avut impresia că mi-ar fi trebuit o măsura mai mare şi eu le comandasem pe toate cea mai mică mărime. Dar din fericire, m-am subestimat şi toate îmi vin!

Mi-am ales o geacă, de mult îmi doream una în acest gen, un maieu negru, simplu, pentru a-mi pune în evidenţă tatuajul de pe spate, o pereche de colanţi ( încă mă mai gândesc cu ce să-i port pentru a vi-i arăta) şi o geantă mai mult decât superbă!

Vremea nu a ţinut cu mine, a fost foarte urât afară şi nici urmă de soare pe cer. Însă m-am hotărat ca nimic să nu-mi mai stea în cale, trecuse 7 zile de când tot amânam pozele, şi… cam asta a ieşit:

Image

 

Image

 

Image

Image

Am purtat inelele Rings& Tings:

Image

Image

Am purtat şi încă port un nou ,,accesoriu”: tatuajul semi-permanent care poate fi găsit AICI. Multă lume m-a întrebat dacă m-am tatuat iar şi am evitat răspunsul tomai pentru a vă dezvălui adevărul în această postare. Nu, nu este un tatuaj permanent, chiar dacă arată foarte real!

Image

Cum totul a mers pe dos, am uitat să iau şi geanta pentru a o vă arata, dar v-o prezint separat. Ea este geanta mea frumoasă pe care o ador!!!

Image

Încă nu am reuşit să scap de inhibiţii şi nu au ieşit foarte reuşite pozele, dar am de gând să o iniţiez şi pe sora mea în postării OOTD, ea ştie să fie fashion şi sper să o primiţi în lumea blogging-ului cu drag.

Don’t forget to check out Tidestore on Facebook,  Googel+ ,Ployvore and Pinterest

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: