Ok, acest tip de postare este ceva cu totul nou pentru mine şi sper să-mi iasă cât de cât. Să nu fiți prea aspre cu mine, vă rog.

Ştiţi foarte bine că am obsesie pentru oje. De-ar fi numai asta, portofelul meu ar fi fericit. Dar deşi nu o arat pe blog, cosmeticele şi produsele de îngrijire au un loc sacru în viaţa mea. Cred totuşi că acest lucru e valabil pentru orice femeie.

Vă voi arata produsele preferate ale anului 2013, din mai multe arii ale îngrijirii.

Eu mă machiez rar. Nu sunt genul de fată care stă cu orele în faţa oglinzii. În cel mai rău caz, stau maxim 10 minute. Şi asta atunci când folosesc: Fondul de ten Wake me up de la Rimmel, care e the best pentru mine! E singurul fond de ten care mă mulţumeşte şi care mă face să îl folosesc cu drag. În rare cazuri, folosesc şi pudra de la Bourjois, care dă un aspect incredibil de natural. Înainte de aplicarea fardului ( sau a creionului), folosesc baza de machiaj de la Avon. Deşi sunt multe păreri împărţite, pe mine m-a surprins plăcut. Îmi rezistă machiajul întreaga zi datorită ei.

Image

Am menţionat faptul că mă machiez rar, dar mascara este un must când ies în oraş. Surpriza anului a fost Revlon Grow Luscious. Mai are şi ambalaj verde! O nouă revelaţie am avut cu Always on point, creionul de la Avon. Nu credeam că Avon fabrică produse atât de rezistente! L-am folosit şi fără primer, tocmai pentru a-l testa şi a rezistat eroic!

ImageSă trecem şi la îngrijirea feţei… Când vine vorba de ten, folosesc super multe produse. Sunt obsedată de ele, dar am ales să prezint doar 3: apa micelara de la Yves Rocher. Mă înţeleg cu ea, nu pot să zic însă dacă e extraordinară, fiind singura apa micelară folosită. Crema de faţă de la Boots o folosesc în fiecare seară înainte de culcare, iar cea de la Garnier, pentru ten gras, face minuni cu tenul meu!

ImageProbabil aţi văzut pe pagina mea de Facebook că sunt o mare fană a cremelor de mâini şi am o mică colecţie ce creşte pe zi ce trece, dar preferata mea din toate timpurile este cea de la Balea, cu mango. E cea mai bună şi aromată cremă! Acum i-am dat o pauză, de frică să nu o termin. Cum nu am nici un DM în judeţ, nu am cum să mai fac rost de ea. La capitolul păr, am ales un produs drag şi foarte util mie: spray-ul pentru descurcarea părului pentru copii.

Image

Crema de corp de la Benecos cu aromă de lămâiţă este preferata mea. Deşi dintr-un motiv personal, nu mă pot bucura atât de mult precum aş vrea de cremele de corp,  măcar o dată la câteva zile am dreptul de a mă răsfăţa.

Image

Însă, de spray-urile de corp nu mă poate ţine nimeni şi nimic despărţită! Cele două: cu vanilie şi mango, au devenit prietenele mele cele mai bune.

Image

Să trecem şi la ,,specializarea mea”: unghiuţele. Cel mai bun tratament testat!

Image

Ojele texturate!!! De care m-am îndrăgostit iremedial, pe care le iubesc până la cer şi înapoi. Vreau cât mai multe! Sunt cele mai frumoase şi rezistente oje ever!

Image

Image

Am încercat să mă limitez la cât mai puţine produse, să nu fie o postare interminabilă şi plictisitoare. Unghiile mele sunt tot scurte, rupte, fără formă, urâte şi nu cred că vor apărea prea curând înapoi pe blog. Sper să reuşesc să mă îndrept şi spre alte tipuri de postări, să nu lipsesc prea mult.

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: