Pentru că am primit şi cumpărat destul de multe chestioare luna aceasta, m-am hotărât să vă arat şi vouă noile mele achiziţii. Surprinzător, nu, nu vă voi arata multe oje!

Image

Încep prin a vă arata ce am primit de la DepozitulDeFrumuseţe. Am fost plăcut surprinsă când am primit un colet mărişor cu produse spre testare. Am primit în primul rând, produse pentru nail art: câteva cutiuţe cu sclipici, strasuri, benzi colarate, tratamente pentru unghii, pensule pentru pictură pe unghiuţe, ştampiluţă c-o plăcuţă cu nişte modele foarte drăguţe. Sper să fie bune şi să meargă, încă nu le-am încercat. Am primit şi foiţe de transfer, sper să-mi iasă de data asta modelul frumos! În colet am mai găsit beţişoare de bambus, o pensetă, o pilă, stickere şi un ulei pentru cuticule. 

Image

Image

Image

Image

Tratementul pentru întărirea unghiilor este cel mai bun pe care l-am folosit vreodată. Sincer, nu aveam deloc încredere în el iniţial, dar unghiile îmi cresc cu viteza luminii 🙂 Deşi nu asta este întrebuinţarea lui, pe mine mă ajută mult! În folosesc ca bază la fiecare manichiură.

Image

Urmează produsele cumpărate de la Avon. Deşi sunt reprezentant şi în fiecare campanie îmi cumpăr câte ceva, ţin doar pentru mine. Dar luna aceasta, a fost luna dedicată buzelor şi sunt foarte încântată de achiziţii:

ImageRujurile sunt preferatele mele:

Image

Image

De la KKCenterHK am primit două water decals pe care mi le doream de mult timp:

Image

A trecut mult timp de când n-am mai cumpărat o ojă, iar ieri am păcătuit. Nu am putut să-i rezist nuanţei. Pudra de la Bourjois e genială! Şi mascara de la Revlon îmi place mult!

Image

De la draga mea, MiuMiu, am primit aceste bunătăţi, care să-mi aline durerea că nu există DM în Iaşi…

Image

Sper să vă placă produsele mele şi aştept să îmi spuneţi şi voi ce v-aţi mai cumpărat în ultimul timp.

Eu voi scrie mai rar în următoarele 3 săptămâni pentru că voi fi plecată din ţară, sper să nu uitaţi de mine!

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: